Masterclasses

 Waarom

De dynamische ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en technologie hebben een grote impact op de High Tech Maakindustrie. Klantbehoeften veranderen steeds sneller. Klanten bepalen zelf waar en hoe geleverd wordt en tegen welke condities.

Lees verder

Hoe en wat

Samen met uw team houdt u uw business model, uw bedrijfsprocessen en uw organisatie tegen het licht. U wordt gestimuleerd om verder te kijken dan uw voorstellingsvermogen. En misschien nog wel het belangrijkste: u zet al tijdens de masterclasses de eerste concrete stappen op weg naar morgen.

Lees verder

Voor wie

De Masterclasses Smart Industry & Business Modeling zijn gericht op bedrijven die mee willen gaan in deze snel veranderende wereld. Het is belangrijk dat de toekomstrichting van uw bedrijf wordt ontwikkeld en uitgedragen door medewerkers op verschillende sleutelposities.

Lees verder

De opbrengst

Aan het eind van de serie masterclasses heeft u een concreet stappenplan met vervolgacties voor uw bedrijf. Gedurende het verloop van de masterclasses heeft u uw huidige en toekomstige business model in kaart gebracht. U heeft kennis en inzichten opgedaan over de Smart Industry thema’s die voor u relevant zijn.

Lees verder

Programma

Bekijk het gehele programma van masterclass 1 tot en met 7.

 Bekijk hier het hele programma

Sprekers

Bekijk hier alle sprekers van de masterclasses.

 Bekijk hier alle sprekers

Data

Bij voldoende aanmeldingen zal een nieuwe serie worden gestart.

Investering

De investering voor deelname aan de 7 bijeenkomsten voor een groot team bedraagt € 9.000,- (excl. BTW) per bedrijfsteam, inclusief studiemateriaal en catering.

De investering voor deelname aan de 7 bijeenkomsten voor een klein team bedraagt € 4.500,- (excl. BTW) per bedrijfsteam, inclusief studiemateriaal en catering.

Locatie

De Masterclasses Smart Industry & Business Modeling vinden plaats in het inspirerende Innovatiecentrum ICER in Ulft. De ambiance van ICER in combinatie met de uitstekende faciliteiten en catering zorgen voor een aantrekkelijke mix van inspiratie, inspanning en ontspanning.

Voor informatie over ICER: www.icer.nl

Voorwaarden

Algemene voorwaarden Masterclasses Smart Industry & Business Modeling

Lees hier de algemene voorwaarden