Sprekers

Rob Creemers – TechnoTrends

Rob Creemers heeft ruime ervaring in de ICT-sector en richtte in 1993 TechnoTrends op. Sindsdien houdt hij zich als industry watcher en marktanalist bezig met de ontwikkelingen op het gebied van ICT en technologie en alle direct en indirect gerelateerde sectoren. In seminars en congressen in binnen- en buitenland presenteert Rob zijn opvattingen op een indringende en originele manier en geeft daarmee een beeld van de ‘toestand van de wereld’.

 

Anje-Marijcke van Boxtel, Director Coaching – Schouten Global

Anje-Marijcke is director Coaching van Schouten Global. Zij begeleidt organisaties om het beste uit hun mensen te halen, en mensen om het beste uit zichzelf te halen. Haar passie ligt in het vertalen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar de praktijk van begeleiden van mensen, teams en organisaties. Om zodoende leren en ontwikkelen niet alleen effectiever te maken maar ook duurzamer en leuker.

Marjonne van den Hout

Marjonne begeleid mensen individueel en in teams bij leer- en (talent)ontwikkelingsvraagstukken. “Wanneer je het heft in eigen hand neemt en werk maakt van wat je wilt, kom je in actie. Je krijgt toegang tot je eigen mogelijkheden. Je vindt voldoening in wat je doet. Wie zijn eigen koers helder heeft, brengt ook anderen in beweging. Dat heeft een sneeuwbaleffect: je versterkt je eigen én andermans talent.”

Roland Wijnen, Strategy Designer – Business Models Inc.

Roland maakt strategie en business model innovatie begrijpelijk, concreet en actiegericht. Roland is van mening dat het creëren van waarde voor alle stakeholders de meest krachtige en duurzame manier van zakendoen is. Hij helpt teams met het innoveren van hun business (model) door middel van learning-by-doing met klanten en partners, waarbij hij gebruik maakt van Business Model Validatie technieken (Customer Safari), testen en experimenteren.

Eefje Jonker, Strategy Designer – Business Models Inc.

Eefje begeleidt organisaties bij het vormgeven van hun strategie en waarde propositie en bij het innoveren van hun business model. Technologische mogelijkheden, globalisering en internet hervormen de behoeften en verwachtingen van consumenten en veranderen het competitieve landschap. Eefje helpt organisaties te groeien in strategische flexibiliteit.

Marianne Faro, Principal Consultant – Itility

Marianne is principal consultant en geeft leiding aan het competence center Analytics binnen Itility. Itility drijft de verandering van traditionele IT naar een innovatie-organisatie, ondersteund door een factorymodel voor foutloze productie. Bedenken, ontwikkelen en configureren op basis van wat er beschikbaar is in de markt. Daadwerkelijk nieuwe dingen opleveren en parallel bestaande diensten ononderbroken blijven leveren.

Eline Reeser, Strategy Designer – Business Models Inc.

Eline begeleidt organisaties bij het vormgeven en visualiseren van hun business model, waarde proposities en strategie. Ze helpt bedrijven anders naar hun business model te kijken, kansen te zien en deze te pakken.

Mark Peters – IJssel Technologie

Mark is verbetermanager bij IJssel Technologie. Deze klantgerichte onderneming biedt  Nederlandse productiebedrijven integrale oplossingen en verbeteringen binnen hun productieprocessen. Hierbij wordt integraal gekeken naar het productiebedrijf vanuit de huidige positie met een blik op de toekomst.

Michiel Schoemaker – Human Talent Consult

Michiel werkt al ruim 30 jaar aan onderzoeks- en adviesprojecten die betrekking hebben op het opzetten en invoeren van modern personeelsmanagement, met name gericht op actuele thema’s zoals organisatie-identiteit, talentmanagement en employability. Ook begeleidt hij reorganisaties, fusies, overnames en verzelfstandigingen, met name op P&O-terrein. Michiel maakt vanuit zijn ervaringen in organisaties en vanuit wetenschappelijk onderzoek een praktische vertaalslag tussen de huidige ontwikkelingen en de betekenis daarvan op de werkvloer.

Rob Adams – Strategic Innovator

Rob is de oprichter van Six Fingers en is de continue uitdager. Er is niets wat hij liever doet dan bestaande dogma’s ‘challengen’ om zo mogelijkheden en denkkaders te verruimen. Alles wat Rob doet heeft te maken met zijn sterke geloof in het idee dat ieder probleem al is opgelost. Kortom, ga op zoek naar bestaande oplossingen in plaats van het wiel steeds opnieuw uit te vinden. Vernieuwing komt volgens hem namelijk niet voort uit creatie, maar uit combinatie. Rob heeft weinig met verbeteren en veel met vernieuwen. Hij zet zijn nieuwsgierigheid, creativiteit en veranderstijl graag in bij de strategische projecten waar hij bij betrokken is. Zijn leefspreuk: “Only dead fish go with the flow.”