Nieuwsbrief: Masterclasses Smart Industry & Business Modeling

Dit is dé kans om nu met Smart Industry
aan de slag te gaan…
nieuwe reeks masterclasses nu ook toegankelijk voor kleine MKB bedrijven

In februari hebben we u geïnformeerd over de Masterclasses Smart Industry & Business Modeling. Gedreven door de vraag die we van vele ondernemers hebben gekregen, is er de afgelopen periode hard aan gewerkt om het ook voor teams uit kleinere MKB-bedrijven mogelijk te maken om deel te nemen. De nieuwe reeks van 7 bijeenkomsten worden nu, mede dankzij een bijdrage van provincie Gelderland, aangeboden aan grote én kleine teams van MKB-bedrijven.

  • Groot team: 5-6 deelnemers, investering € 9000,00 per team

    Eindverantwoordelijke samen met team van collega’s uit disciplines Financiën, Verkoop, Operations, Marketing, Human Resources

  • Klein team: 2-3 deelnemers, investering € 4500,00 per team

    Eindverantwoordelijke samen met 1 of 2 collega’s en/of externe adviseur of RCT-makelaar

“Door de Masterclasses zijn we als team écht in beweging gekomen
en hebben we concrete stappen gezet”

Op maandag 13 juni a.s. start bij voldoende aanmeldingen de volgende serie Masterclasses. We gaan uit van ongeveer 10-15 deelnemende (maak)industrie bedrijven uit Gelderland. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 21 april a.s. via www.smarthubacademy.nl. Op onze website vindt u tevens meer informatie over het programma, data, voorwaarden en diverse korte films met impressies en testimonials van ondernemers die in 2015 hebben deelgenomen.

Heeft u vragen?
Laat het ons weten via info@smarthubacademy.nl  of tel: 088 324 1329.

Innovatie Missie Silicon Valley

Wilt u ook samen met 19 Achterhoekse ondernemers uit de maakindustrie kennis en inspiratie opdoen in het wereldwijde centrum van innovatie en ondernemerschap? Neem deel aan de Innovatiemissie naar Silicon Valley van 19 tot en met 24 juni 2016. Volg de link voor meer informatie en inschrijven.